İşte Bu Doktor İndir
Bugünkü konumuz kış aylarının favori sebzelerinden BAL KABAĞI Yüksek miktarda magnezyum, fosfor, potasyum, kalsiyum,bakır mineralleri ile A, C, B grubu vitaminlerini içerir. Zengin A vitamini içeriği sayesinde göz sağlığının korunmasına yardımcıdır. 1 su bardağı pişmiş bal kapağıyla günlük A vitamini ihtiyacı %245 oranında karşılanır.  Potasyum içeriği sayesinde kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olur. Kalsiyum, magnezyum, fosfor, bakır içeriği sayesinde de kemik dokularındaki hasarın iyileştirilmesine ve kemik gelişimine destek olur. Yüksek lif içeriği sayesinde bağırsak sağlığını korur. Zengin lif içeriği kolesterol seviyesinin düşmesine ve bu sayede kalp sağlığının korunmasına yardımcı olur. 100 gramı yaklaşık 25 kaloridir.