Hellooo
Kış sebzeleriyle sağlıklı tarif verme zamanı
Karnabaharı bir çok kişi önce haşladıktan sonra kızartarak pişiriyor ama artık benim takipçilerim sağlıklı, pratik ve lezzetli bir tarif uygulayacaklar? haşlamadan doğruuu fırına verecekler?⚡
Peki diğer işlem neden zararlı?
Haşlayıp süzdükten sonra karnabaharda vitamin kaybı olur, kızartma işleminin zararlarından bahsetmeme gerek yok sanırım ?
YOĞURTLU KARNABAHAR
Malzemeler
Yarım karnabahar
1 yumurta
1/2 şişe maden suyu
1 YK silme mısır unu
Baharat (kimyon, karabiber, pul biber, zerdeçal, tuz)
2 YK zeytinyağı
Tarif
Karnabaharı küçük küçük parçalara ayırıp yıkadıktan sonra kuruluyoruz. Derin bir kaseye maden suyu, yumurta, mısır unu, zeytinyağı ve baharatları ekleyip çırpıcı yardımıyla iyice karıştırıyoruz. Karnabahar parçalarını karışıma batırıp çıkarıyoruz ve yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz. Hoop fırına. Ben 200 derecede fanlı ayarda pişirdim siz kendi fırınınızın ayarına göre pişirebilirsiniz. Üzerine sosu siz istediğiniz gibi yapın biz salça seviyoruz öyle yaptık.
Kanser İçerikleri
Rahim Ağzı Kanseri
Yumurtalık Kanseri
Safra Yolları Kanseri
Rahim Kanseri
Rektum Kanseri
Tiroid Kanseri
Yemek Borusu (Özofagus) Kanseri
Testis Kanseri
Ağız Kanseri
Akciğer Kanseri
Cilt (Deri) Kanseri
Dil Kanseri
Gırtlak (Larinks) Kanseri
Göz Kanseri
Kanser Nedir? Kanser Belirtileri
Tükürük Bezi Kanseri
Karaciğer Kanseri
Kolon (Kalın Bağırsak) Kanseri
Lenf Kanseri
Lösemi
Meme Kanseri
Mesane Kanseri
Metastaz
Mide Kanseri
Multipl Miyelom
Pankreas Kanseri
Penis Kanseri
Prostat Kanseri