1) Zeytinyağı
Herkesin bildiği gibi baş listede zeytinyağı var. Zeytinyağını her türlü yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Zeytinyağının kalp hastalığını azaltma yönü olduğu araştırmalarla saptanmıştır.
2) Hindistan Cevizi Yağı
İçerisinde kaprik asit, kaprilik asit ve laurik asit gibi orta zincirli yağ asitlerini bulundurur.
3) Avokado Yağı
Zeytinyağına benzer bir yapısı vardır. Kalp için sağlıklıdır. Doymamış yağ içerir. E vitamininden zengindir.
4) Kanola Yağı
Doymamış yağ oranı çok yüksektir. Kalp sağlığı için yararlıdır.
Bunlar haricinde yağlı balıklar (somon, uskumru vb.) ve yağlı tohumlar da tüketilebilecek yağ kaynakları arasındadır.
Kanser İçerikleri
Rahim Ağzı Kanseri
Yumurtalık Kanseri
Safra Yolları Kanseri
Rahim Kanseri
Rektum Kanseri
Tiroid Kanseri
Yemek Borusu (Özofagus) Kanseri
Testis Kanseri
Ağız Kanseri
Akciğer Kanseri
Cilt (Deri) Kanseri
Dil Kanseri
Gırtlak (Larinks) Kanseri
Göz Kanseri
Kanser Nedir? Kanser Belirtileri
Tükürük Bezi Kanseri
Karaciğer Kanseri
Kolon (Kalın Bağırsak) Kanseri
Lenf Kanseri
Lösemi
Meme Kanseri
Mesane Kanseri
Metastaz
Mide Kanseri
Multipl Miyelom
Pankreas Kanseri
Penis Kanseri
Prostat Kanseri