İşte Bu Doktor İndir
                                                                    SEBZE VE MEYVE                       -Karbonhidrat kaynağıdır.                     -Vitamin, mineral, lif kaynağıdır.                     -Tamamlayıcı beslenmede, sebze çorbaları yapımına girer.                     -Meyva suyu yerine lif açısından zengin meyvanin kendisi tüketilmelidir.                      -Meyva ve sebze tüketimi kansere karşı korunmada oldukça etkin bulunmuştur.             Sebze ve meyva tüketimi düşük olanlarda kanser riski, sebze ve meyva tüketimi iyi olanlara göre iki kat daha fazladır.                    - Meyva tüketimi,özellikle akciğer,ösefagus,ağız boşluğu, pankreas, mide, kolon, rektum, mesane ve larinks kanserlerine karşı koruyucudur. PEKMEZ:      Glukoz , früktoz, potasyum, demir ve kalsiyumdan zengindir.  AHUDUDU ÇİLEK NAR:      Antioksidan, antikanserdir. KİRAZ:      Karotenoid, antosiyonin (polifenol)  liften zengin, antioksidandır. ÜZÜM VE ÇEKİRDEĞİ :      Antosiyoninden zengin, kardiyovasküler sistem koruyucu, immun modülatör, antikanserdir. Mitokondri desteği sağlar. Siyah üzüm ve yaban mersini resveratrol deposu gıdalardır. ÇİLEK:      Vitamin c , folik asit yönünden zengin, antioksidan, antikanserdir.   BÖĞÜRTLEN:      Antioksidan ve antienflamatuardır.  BROKOLİ KARNABAHAR LAHANA:      Kansere karşı korur. KETEN TOHUMU:      Antikanser, kalp hastalıklarından koruyucu , günde 10gm keten tohumu meme kanseri riskini azaltır. SARIMSAK VE SOĞAN:      Kolestrol düşürücü, orta derecede kan basıncını düşürücü, tümör hücre çoğalmasını baskılar, mide kanserinden korur, enfeksiyondan korur, immun sistemini güçlendirir. Soğan kuvarsetinden zengin olup enfeksiyonlara karşı koruyucudur.