Son derece sağlıklı, her zaman yanında taşıyabileceğin azı karar çoğu zarar olan en uygun atıştırmalık.
Sağlıklı yağlar, lif, protein, vitamin, mineral ve antioksidan deposu.
Sağlıklı yağlar sayesinde kan kolesterolünü düşürüp kalp hastalıklarından kurtulma özelliklerine sahip.
Kavrulmuş kuruyemiş
-Daha uzun süre raf ömrüne sahip olmak için kavrulur, kavrulma esnasında ısıya maruz kalarak sağlıklı yağların trans yağa dönüşme ihtimalini arttırır.
-Daha az antioksidan vitamin ve lif içerir.
-Kavurma sırasında tuzlama şekerle kaplama işlemleri yapılabilir. Bu bazı sağlık sorunlarına neden olur.
-Kavurma ile zararlı miktar olmamakla birlikte AKRİLAMİT oluşturur. (Kanser ile ilişkili)
Çiğ kuruyemiş
-Çiğ kuruyemişte bulunan Lipaz enzimi yağ yakımına yardımcı ve kilo vermede etkili
-Daha fazla lif vitamin ve antioksidan kaynağı
-Çiğ halleri doğal ve sağlıklı yağ depoları.
–Hasat sırasında çiğ kuruyemişlere bulaşma ihtimali olan zararlı bakteriler kavurma işlemi ile azalır tüm bunları göz önünde bulundurup hazır kavrulmuş almak yerine çiğ olarak alıp fırında uygun sıcaklıkta ve uygun sürede kavurmak daha sağlıklı.
Kanser İçerikleri
Rahim Ağzı Kanseri
Yumurtalık Kanseri
Safra Yolları Kanseri
Rahim Kanseri
Rektum Kanseri
Tiroid Kanseri
Yemek Borusu (Özofagus) Kanseri
Testis Kanseri
Ağız Kanseri
Akciğer Kanseri
Cilt (Deri) Kanseri
Dil Kanseri
Gırtlak (Larinks) Kanseri
Göz Kanseri
Kanser Nedir? Kanser Belirtileri
Tükürük Bezi Kanseri
Karaciğer Kanseri
Kolon (Kalın Bağırsak) Kanseri
Lenf Kanseri
Lösemi
Meme Kanseri
Mesane Kanseri
Metastaz
Mide Kanseri
Multipl Miyelom
Pankreas Kanseri
Penis Kanseri
Prostat Kanseri