Kaşar peyniri nasıl muhafaza edilir?
Geçenlerde paylaştığım hikayeme aldığım cevaplara bakacak olursak birçok kişinin evinde kaşar peyniri ya küfleniyor ya da yanlış muhafaza ediliyor?
En çok yapılan yanlışlar arasında da hava almasını engellemek için streç filmle sarmak vardı ⛔ Kaşar peyniri paketi açıldıktan sonra havasız ortamda çoğalacak bakteriler oluşur bu yüzden streç filme sarmayın ayrıca streç filmi besinlere direkt temas edecek şekilde ve uzun süre kullanmayın⛔
Bu dönüşler üzerine kaşarlarınızı kurtaracak bir post paylaşmaya karar verdim.
Size hiç küflenmeden 1 kg kaşarı aylarca nasıl muhafaza ederiz anlatıcam??♀️
1.Marketten aldığınız kaşarı hemen tek seferde tüketebileceğiniz miktarlara pıt pıt parçalayın
2. Kullanmayacağınız kaşarı kilitli poşete koyup hoop buzluğa
3. İstediğiniz zaman çıkarıp buzdolabının normal bölümüne alın
4. Çözülen kaşarı yağlı kağıtla paketleyin ve cam bir saklama kabına koyun
Tüketime hazııırr
İlk başta zor gelebilir ama Bi süre sonra alışkanlığa dönüşecek ve çok kolay olucak?
Bu yöntemin faydaları
Evinizde her zaman tüketime hazır taze kaşar bulunur
Kaşarı küflendirmemek için fazla tüketime gitmemiş olursunuz
En en önemlisi kaşarınız çöpe gitmez ve kaşar sizin evinize gelene kadar emeği geçen insan ve hayvanlara borçlu kalmazsınız.
Kanser İçerikleri
Rahim Ağzı Kanseri
Yumurtalık Kanseri
Safra Yolları Kanseri
Rahim Kanseri
Rektum Kanseri
Tiroid Kanseri
Yemek Borusu (Özofagus) Kanseri
Testis Kanseri
Ağız Kanseri
Akciğer Kanseri
Cilt (Deri) Kanseri
Dil Kanseri
Gırtlak (Larinks) Kanseri
Göz Kanseri
Kanser Nedir? Kanser Belirtileri
Tükürük Bezi Kanseri
Karaciğer Kanseri
Kolon (Kalın Bağırsak) Kanseri
Lenf Kanseri
Lösemi
Meme Kanseri
Mesane Kanseri
Metastaz
Mide Kanseri
Multipl Miyelom
Pankreas Kanseri
Penis Kanseri
Prostat Kanseri